Radio2016-06-23

Sejm odrzuca sprawozdanie KRRiT za 2015 rok, kadencja Rady może wygasnąć

KOMENTARZE (8)

WASZE KOMENTARZE

Czas najwyższy Potologie odsunąć od mediów.

Patologia to teraz do nich wkroczyła na niespotykaną dotąd skalę...

pracownik mediów publicznych2016-06-23 08:56
00

no! jak pogonimy wszystkich do pogonienia to w naszej ukochanej ojczyźnie Polsce, po całkowitym wprowadzeniu dobrej zmiany, nastanie pełne zbratanie, miłość ogólnoludzka, a kraina nasza miodem i mlekiem płynąca będzie... się rozmarzyłem, aż się z krzykiem przebudziłem. Wejdźcie na TV.Parlament i zobaczcie tę miłość

Andrusa2016-06-23 12:42
00

a gdzie byli panowie z KRRiTV jak wywalano 411 dziennikarzy , montażystów i innych pracowników twórczych TVP do agencji Pracy tymczasowej, gdzie byli jak Braun rozdawał stanowiska i odprawy, gdzie byli jak prawicowe media szczuły na innych a odszczekiwał im Lis, gdzie byli jak rozwalono środowisko dziennikarskie i została tylko pudelkowa propaganda...no gdzie byli...stali na straży wolności mediów i niezależnosci TVP i PR ?

nick2016-06-23 14:06
00
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniamiużytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosiodpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadomnas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
PracaStartTylko u nas